dimecres, 7 d’abril del 2010

Pagesia frustrada

Hem pensat que ja que tenim un terrat com el que tenim, podiem aprofitar-lo per plantar-hi quatre tomàquets i maduixes i així que els nens s’adonin que allò que mengen no surt dels paquets de plàstic del súper sinó de la terra! Així que l’altre dia ens vam animar a plantar esbergínies, maduixes i pastanagues malgrat el vent i el fred que feia. Ja veureu que molta pinta de pagesos no és que fem, i això d’haver de llegir les intruccions a l’hora de fer un hortet és una mica cutre, però què voleu?, nosaltres també som urbanites de tota la vida... Sigui com sigui sembla ser que les forces climatològiques també es van adonar que lo nostre no té remei i quan no feia ni dos dies de la nostra iniciació a la pagesia hi va haver unes ventades brutals que ho van arrassar tot (només vam trobar els testos).

2 comentaris:

cristina ha dit...

jajajaja
haureu de provar de tornar a fer l'intent de pagesos amb millor temps!! quan vinguin els avis a veure si us donen un cop de ma!
petonss

xe ha dit...

Perdoneu, però amb tota la confiança del mon: sou una mica cutres, no?...podrieu comprar uns testos una micona més grossos, pq nois...o potser és q no n'hi havia de més petits??!!!ja, ja, ja!!i llegint instruccions per plantar unes maduixetes...???!!!
No m'extranya q en Jordi es distraiés i ens fes unbook de l'Àgia asseguda mirant-se les mans, l'Àgia un segon més tard, asseguda mirant un ocellet a la dreta, l'Àgia asseguda un altre segon més tard veient com acaba de passar l'ocellet,l'Àgia...
Va és broma, és per ficar-me una mica amb vosaltres!!Ho trobo mooooolt bé q feu un hortet encara q sigui en testets!!! (és q sinó encara sereu capaços q quan hi anem, no hem doneu maduixes de postres!!!)
Petonarros!!
Per cert, quan jo faci el meu hortet urbà a la terrassa, no us penso passar fotos per por a q m'ho torneu!!!ups!!je, je!