dimecres, 7 d’abril del 2010

Xavi i Inés

Ahir al matí van marxar el Xavi i la Inés un altre cop cap a Barcelona. Jo no sé si és que m’estic fent gran o què però aquestes visites cada vegada se’m fan més curtes! No me n’adono i ja han marxat un altre cop cap a casa. M’hauria agradat poder passar més estona junts, però també han estat unes dates complicades, de canvis i tal. Però bé, sigui com sigui, em sembla que s’ho han passat molt bé, que han pogut desconnectar i que els ha agradat la nostra terra d’acollida. A nosaltres també ens ha agradat molt tenir-los a casa: l’Aram ahir a la nit preguntava “I el Xavi i la Inés, ja han marxat? Ara són a l’avió?”. Ara a veure quan ens envien les nenes per fer un homestay, eh Natalia?!
Posted by Picasa

2 comentaris:

por lo escrito "suegra"" ha dit...

que guapos esteu!!!!

La Natalia, si que tiene unos deseos enormes de venir!!!

Os habeis fijado como Agia mira a Ines!!!!

Jordi, ahora mismo voy a ir a comprarte los pañuelos de moda que se llevan aqui e Barcelona. No me gusta nada nada esta Bufanda ahora voyyyyyy. No te enfades es que te quiero y un chico apple tiene que ser guapiiiiisismo

xe ha dit...

Ui!kines confiances la Inés ja!!!(suposo q el comentari anterior era de la Inés!)...Jordi, cunyat, defensa't que això no pot pas ser!!!...però b, ben mirat una renovación de estilo no aniria malament...ji, ji!!
Us he de dir q per posar només una foto, no és la més encertada...qui diria q esteu al Japó??!!...
Petonassos!!
Xavi i Inés: quan vulgueu podeu venir a fer un homestay d'aquests a La Garriga city center!