diumenge, 15 d’abril del 2007

Primera febre

Divendres passat ja vaig haver d'anar a buscar a l'Aram a la guarderia perque tenia febre. Ja comenc,a aixo... De totes maneres, si hem de ser francs, diria que aquest encostipat (portava tota la setmana amb mocs i tos) li va passar la seva mare, o sigui jo, i no pas un col.legui de cole.
Cada dia abans de deixar el nen, se li ha de prendre la temperatura i apuntar-ho a la llibreteta on ens anem comunicant pares i mestres, i divendres de fet estava a 36'9 (a la llibreta hi vaig posar 36'5, ho confesso...). A mi em sembla que 36'9 no es febre per un bebe, que sempre estan una mica mes alts de temperatura, pero la veritat es que no em va estranyar gaire quan em van trucar per a que l'anes a buscar (ja havia pujat a 38!). En recollir-lo el pitjor de tot van ser les mirades de les mestres que eren una barreja de condescendencia en plan "ai pobret que esta malalto" i de retret estil "treu d'aqui aquesta criatura virica abans no ens infecti la resta!" Be, sapigueu que ja li ha baixat la febre i ara nomes li queden els mocs i de tant en tant un atac de tosseta, pero que esta animat i actiu com sempre, senyal que no es deu trobar pas tan malament.

1 comentari:

xe ha dit...

Jolin si que comença d'hora aquest!!Mira q seras mare, mare, e?!aixo de canviar la temperatura...ejem!...pero b, ho he de reconeixer q des de q soc mare tbe fai algunes trampetes de les q com a mestra he criticat a tots els pares i mares!!!!Ups!