diumenge, 15 d’abril del 2007

Primera trompada... important

Ahir l'Aram va experimentar la seva primera trompada important. I el mes fort de tot, es que tambe la segona, ji ji ji. Tot i que es podria haver fet molt de mal, al final tot va quedar en un ensurt i nomes li ha quedat una marca a la galtona. Pero be, ja deveu voler saber que va passar, oi? Doncs be, la primera patacada va ser a les escales (en va baixar un parell d'esglaons) i la segona, del sofa a terra. La primera caiguda va ser mes bestia perque va caure de cap, pero des del sofa va caure de cul i entre els bolquers i son pare, que gairebe l'agafa al vol, li van amortiguar el cop. Aqui teniu una foto en que, si t'hi fixes una mica, es veu el cop de la cara. Sembla una cicatriu de mafios...

Ara ens en riem perque no va ser res, pero s'ha de reconeixer que en una casa hi ha molts perills i no es pot badar. En fi, que les trompades d'ahir han servit per a que l'Aram pugui fardar dilluns a cole de morat, pero tambe per a que els seus pares anem amb mes de compte i el controlem una mica mes.

1 comentari:

xe ha dit...

Estreeno!!!
Pobre Aram quins papes!!!Pero pensa q la primera trompada important de la Nia va ser ...amb els avis!!!!si, si!si ho llegiu aixo iaia MaTeresa i avi Pep, no us amagueu!!!enfronteuvos a la realitat i confesseu la veritat!!! Vaja, Jordi i Raki, imagineuvos (com llegeixo mes endavant)les ganes de "bronca" que us tireu entre els dos per trobar el culpable i lo malament q et sents pel mal q creus q ha patit la criatura...doncs haver-t'ho d'empassar una mica pq han estat els avis i a mes s'ho prenen a "catxondeo"....aijjjj!
ji, ji