divendres, 5 de novembre del 2010

Habitació

Com que últimament estem mandrosos amb l'actualització del blog, potser no sou conscients de com creixen aquests nens (bé, ben mirat, potser precisament perquè els veieu poquet us adoneu més dels canvis). No ho sé, bé, és igual, el cas és que l'Àgia està tan gran que la cuna se li ha quedat petita i hem hagut de fer reformes a l'habitació. Com els passa a tots els germans petits, ha hagut d'heretar el llit de l'Aram i aquest s'ha trobat el xollo d'estrenar llit i per més inri, alt, que sempre ens ha fet a tots més gràcia, oi? En fi, suposo que aquests detalls compensen els fills grans dels mimos i les atencions als petits...



2 comentaris:

xe ha dit...

Què maca l'habitació Aram i Àgia!
Felicitats per estrenar llits nous!!Kina ilu, oi?
La Nia i la Tei justament també fa unes setmanetes han estrenat habitació i com vosaltres!: Nia llit alt i nou i Tei llit baix i heretat!!je, je!!A nosaltres per la forma de l'habitació ens queda una mica més "enxovat" però queda força bé i les nenes estan encantades!!
Molt petons i super feliços somnis, guapos!!

Anònim ha dit...

yo tambien hice mi comentario, pero supongo que lo marque mal,y no lo recibiste. más o menos decia, que habíais hecho el cambio casi igual y al mismo tiempo sin deciros nada y las habitaiones son identicas. Porque sois tan iguales, estando tan lejos una de la otra. Me da mucho que pensar!!!!