diumenge, 29 de març del 2009

Cap de setmana llarg

El cap de setmana passat va ser un de llarg perquè divendres se celebrava al Japó el dia de l’equinocci de primavera. Amb tres dies per davant no vam tenir temps d’avorrir-nos. Divendres vam quedar amb el David Coll. Per fi vam poder conèixe’ns! Bé, vam quedar amb ell i la seva dona, la Mimi, i la Maïa, que només té 8 mesets! Vam anar al Museu de l’Anpanman i després a dinar i finalment a fer un cafetó. Vaja, que si bé abans no ens coneixiem, en un dia vam tenir temps de parlar de tot!!! L’Aram i la Maïa van tenir bon feeling en general, tot i que no van anar gaire concordats en les estones de son i de vigilia… Aquí en teniu les fotos:
Dissabte, com que jo treballava, l’Aram i el Jordi van anar al concert del Norihiro que va ser al migdia. Sembla ser que l’Aram es va quedar adormit a mig concert!!! (@_@) El pobre Nori, que des de l’escenari no el veia bé, el va cridar per a que pugés a cantar amb ell l’última cançó i el Jordi va haver de confessar davant de tothom que l’Aram s’havia clapat… Es veu que quan es va despertar encara eren a la sala de concerts però ja s’havia acabat tot el tinglado i en veure que no tocava ningú li va agafar una rabieta, senyal que s’havia clapat no perquè no li agradés la música sino perquè estava cansat.... Per sort després van tenir temps d’arreglar el malentès amb el Norihiro, perquè van anar tots junts al zoo que hi ha a Kichijoji i s’ho van passar pipa mirant els animals. La Yumiko i el Nori van quedar al.lucinats en veure que es podien comunicar amb ell en japonès. Més fotos:

El Norihiro en plena accio:

Finalment diumenge vam dinar a Ebisu amb els excompanys de la uni del Jordi. Com que ja no ens quedaven bateries a la camara no en tenim fotos. A veure si algu dels que si que en va fer ens les envia i les pengem.
Aquest cap de setmana en canvi, com que l’Aram torna a estar encostipat (cosa gens estranya tenint en compte que dimecres va nevar i tot!), estem confinats a casa…