dilluns, 13 d’agost del 2007

Un any!

Ahir dia 12, l’Aram va fer un any! Sembla mentida com passa de ràpid el temps. Per celebrar-ho vam anar al zoo a veure animalons. Si l’Aram estava abatut per la calor (34 graus son poca broma!), els famosos animalons ni us explico! Quina apatia tots plegats! Els elefants no paraven de tirar-se sorra a sobre, els micos amagats a les casetes, els lleons i els cangurs apilonats tots a l’ombra i els visitants tancats al restaurant amb aire condicionat!
Després del zoo, vam muntar la piscineta al pàrquing disfressat de jardí que tenim a casa i quan ja ens haviem refrescat, pastís i regalet. Sembla que s’ho va passar molt bé i tant el pastís com el regal li van agradar molt, però el que més li va agradar potser va ser la goteta de cava!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja començo a semblar una iaia però... que ràpid que passa el temps!!! Ja fa un any que va néixer l'Aram i encara recordo el yakiniku de la nit anterior a que nasqués com si fos la setmana passada!

FELICITATS A TOTS TRES!!

Per cert, la foto de "pillín" entrant al túnel de drap és genial.

teresa ha dit...

ANNA, si que te haces viejita..ami me ocurre lo mismo mi nieto un año!!!
que guapo es... mejor dicho más que guapo es dulce por tener siempre la sonrisa en su carita...(igualito a la yaya materna) jejeje

xe ha dit...

FELICITAAAATS ARAMET!!
Un anyarro ja! Tot un cagamandurries! Felicitats, com l'Anna diu tambe, a tots tres cadascu per la part que li toca...i que coi!!Felicitats tbe a la resta de la familia i amics per la part que ens toca, oi?!!
Petons, petons i mes petons!