dilluns, 13 d’agost del 2007

Barcelona-La Garriga

La de coses que tenia pensat de fer quan fossim a Barcelona, un munt de gent per veure (bé, de fet no gaire gent, però sí que volia dedicar-hi temps), un munt de coses per comprar (el final de les rebaixes i la meva fòbia a les botigues no hi ha ajudat) i un munt de llocs on anar (com a mínim un banyet a la Mediterrània després de 5 o 6 anys!) i al final poca cosa. Bé, no és que no hagim fet res… més que res hem estat disfrutant amb els avis, els tiets, la Nia (que està molt gran, molt guapa i molt divertida), la iaiona, els animalons de les cases respectives i també hem pogut veure, encara que només en plan llampec, cosins, tiets, la Sara i el Jordi, la gent d’Anglaterra, gairebé tots els Priu (fins i tot hem pogut conèixer l’Aitana!), els Urbano, etc. que de fet, d’això es tractava, no? L’Aram s’ho ha passat bomba i jo també. Per Nadal, més. Ole, ole!

Com que hi havia moltes fotos les hem separades en dos albums, un de Barcelona i l’altre de La Garriga. Espero que us agradin.
BARCELONA

LA GARRIGA

4 comentaris:

xe ha dit...

Bueno, si d'aixo es tractava i de estar una mica junts...i es q no us podem tocar tan facilment!!
El proper com ens organitzem millor i es fan totes les coses q es vulguin fer...i si no es fan, es torna a disfrutar de no fer res i nomes estar junts, no? Ole, ole!

xe ha dit...

No heu penjat les fotos, oi?...es q jo no en veig cap!!!
ui!!

Unknown ha dit...

BUFFF.....que guapos estamos todos, se nos nota que teniamos las felicidad dentro de casa.
SOY FELIZ!!!!!!!

Unknown ha dit...

hola guapissims, qe passsaaa.. , les fotos no surten desde bcn-garriga, diada japo, 11 setembre etc.vinga que ja tinc "mono" us estimem!! marga i family