dilluns, 13 d’agost de 2007

Barcelona-La Garriga

La de coses que tenia pensat de fer quan fossim a Barcelona, un munt de gent per veure (bé, de fet no gaire gent, però sí que volia dedicar-hi temps), un munt de coses per comprar (el final de les rebaixes i la meva fòbia a les botigues no hi ha ajudat) i un munt de llocs on anar (com a mínim un banyet a la Mediterrània després de 5 o 6 anys!) i al final poca cosa. Bé, no és que no hagim fet res… més que res hem estat disfrutant amb els avis, els tiets, la Nia (que està molt gran, molt guapa i molt divertida), la iaiona, els animalons de les cases respectives i també hem pogut veure, encara que només en plan llampec, cosins, tiets, la Sara i el Jordi, la gent d’Anglaterra, gairebé tots els Priu (fins i tot hem pogut conèixer l’Aitana!), els Urbano, etc. que de fet, d’això es tractava, no? L’Aram s’ho ha passat bomba i jo també. Per Nadal, més. Ole, ole!

Com que hi havia moltes fotos les hem separades en dos albums, un de Barcelona i l’altre de La Garriga. Espero que us agradin.
BARCELONA

LA GARRIGA

4 comentaris:

xeniavila ha dit...

Bueno, si d'aixo es tractava i de estar una mica junts...i es q no us podem tocar tan facilment!!
El proper com ens organitzem millor i es fan totes les coses q es vulguin fer...i si no es fan, es torna a disfrutar de no fer res i nomes estar junts, no? Ole, ole!

xeniavila ha dit...

No heu penjat les fotos, oi?...es q jo no en veig cap!!!
ui!!

Ma. Teresa ha dit...

BUFFF.....que guapos estamos todos, se nos nota que teniamos las felicidad dentro de casa.
SOY FELIZ!!!!!!!

Margarida Fernandez ha dit...

hola guapissims, qe passsaaa.. , les fotos no surten desde bcn-garriga, diada japo, 11 setembre etc.vinga que ja tinc "mono" us estimem!! marga i family