dissabte, 26 de maig del 2007

Platja

El cap de setmana passat vam anar a la platja. Per l’Aram va ser la seva primera experiència enmig de tanta sorra, tanta aigua i tanta gent (bé, això de la gent potser no, perquè ben mirat encara no tenia un mes i ja el vam portar a Shibuya… ).
Vam anar a Kanazawa Hakkeijima, que a més de ser una platja força popular perquè queda relativament a prop de Yokohama, és també un parc d’atraccions. La platja és una mica decepcionant (és clar que al Japó, tret d’Okinawa em sembla que no es pot anar al mar amb el xip de la Costa Daurada posat, i encara menys Costa Brava, Menorca, etc.). La qüestió és que a Hakkeijima, l’aigua era plena d’algues i medusses i la gent més que banyar-s’hi, collien cloïsses que també n’hi havia un munt.
De totes maneres, això no ens va tirar enrera a l’hora de mullar-nos els peus i mulla’ls-hi a l’Aram, també. Només cal veure les fotos per saber si li va agradar o no l’experiència. Ja a la sorra al.lucinava, però a l’aigua… Definitivament, aviat l’haurem de dur a la piscina, a veure si tenim aquí un Ian Thorpe en potència i ja fem uns mesos tard!

2 comentaris:

xe ha dit...

Que xulo! Esta molt simpatic! S'ho va passar teta, e?! Pero pel q veig al Japo tothom fa el mateix i tots van en massa, oi?es q sempre veus cotxets i tots com fent picnic, en grupets fent el mateix i cada grup a la seva bola, oi? B, no em se explicar, suposo m'enteneu el q vull dir, no?
Guapo, guapo... i vosaltres tambe, e?
Molts petons!
En la foto assegut a lelefantet sassembla molt a la Nia!

Unknown ha dit...

Si ja ho se, soc cumplidora i tens rao, tret de la Xenia "la incondicional" els demes son invisibles (A veura si els pico i s´animen..jeje) disfruto molt veien-vos els tres, les carones de l'Aram descobrin-ho tot i com no coneixer amb vosaltres el pais. Aqui no aixequem cap les votacions ligt, la gent d´esq. emprenyada no es mulla i els "altres" hi van "tots" de dret per salvarnos, be no os vui cansar.. ptons.