dijous, 17 de maig del 2007

Fotos (de moment Hong Kong)

Anava a imprimir tot de fotos per enviar-vos-les, pero m'he adonat que son tantes les fotos que encara no us hem fet arribar que no acabariem mai. Total que he pensat de fer-ne albums i penjar-los aqui.
De moment he preparat el de Hong Kong. Espero que us agradin.

4 comentaris:

xe ha dit...

Molt xules les fotos! Sembla interessant Hong Kong, oi?i aixo q a mi no em deia res, sincerament!

Raki ha dit...

Xeni,
merci pels comentaris! Pensava que ja ningu no es mirava el blog :( Es clar que jo soc la primera que es penja una miqueta, oi? Be, ara tinc uns quants missatges pensats i fotos del cap de setmana o sigui que aviat en caura una bona remesa.
Per cert, a mi Hong Kong tampoc no em deia res, pero em va molar moltissim. Millor aixi, no?

Unknown ha dit...

amunt joves! q ja clareixa el dia o les 7,25h de la japo son de la tarda? disfruto molt seguint-vos els pasos, cruasan perdut, dentetes del maquisim Aram, viatge a konkon, pero no se q faig malamen, els meus comentaris no surten al blog, un perdut contestaba, q el llit del nen, en una foto sortia sota finestra i en un altra hi habia un sillo i com sou de rel decoradora preveia els canvis, i els altres no recordo. be un peto i bona nuit.

A.Vi.Ram ha dit...

Marga: ja m'estranyava que no diguessis res en tant de temps! La resta de personal perque son uns mandrosos impresentables, ja els coneixem, pero de tu no m'esperava pas aquest silenci tan llarg, i es clar, ara he vist per que... Be, no se que deu fallar, pero aquest ultim comentari ha arribat... D'ara endavant si veig que et tornes a penjar una mica, sospitare que son problemes tecnics. Un peto.