dimecres, 11 d’abril del 2007

Fujitsu mon amour

Ja que no ho fa ell, ho faig jo. El Jordi ja fa un parell de setmanes que treballa a la Fujitsu, i ja toca que en parlem, no?

Sembla que de moment li va molt be (pel que m'explica encara no fot brot, parlant clar i catala). De moment nomes esta fent paperassa: que si fer-se les targetes de visita, que si fer-se el passi mensual del tren, que si donar les dades bancaries per a que li ingressin el sou, que si presentar documents per a que ens paguin un extra pel nen, etcetera. Tambe s'auto-imposa la feina d'estudiar les coses que han estat fent els seus companys i com esta el projecte en que ell treballara, i de tant en tant te reunions amb altra gent del departament per a que li expliqui cadascu que fa. En fi, que molt enfeinat no esta, pero esta distret.

Tambe sembla que la gent amb qui treballa es forc,a maca (sempre hi ha el tipic aturadet, pero vaja) i ahir per exemple ja es va apuntar al partidet de futbol que fan als migdies. S'ha de dir que amb la seva primera actuacio ja va destacar amb un parell de gols. Es nota que li corre sang cule!
Be, jo no em vull enrotllar massa perque crec que es millor que ho expliqui ell, pero de moment us adjunto unes fotos que va fer el primer dia.


L'estacio i l'edifici de Fujitsu.



La competencia


Els voltants

1 comentari:

xe ha dit...

uNA MICA TARD PERÒ ENTRE AHIR I AVUI (8-9/5) M'ESTIC POSANT AL DIA. b, EL CAS ES Q ARA JA DEU FER MES COSES EN jORDI (SINO KIN XOLLO!JO PUC VENIR A TREBALLAR AM TU?JI, JI). pERO MEN ALEGRO Q ESTIGUIS CONTENT I Q DE MOMENT TOT ESTIGUI TAN BE!