divendres, 30 de març del 2007

Mudanc,a

Be, ja fa mes d'una setmana que vam fer la mudanc,a, pero encara no es pot dir que estiguem del tot instal.lats. Com es logic falten detalls com ara cortines o mobles que, com que no coincideixen les mides de la casa anterior amb la nova, encara hem de comprar. Pero a sobre, com que els de la mudanc,a ho van fer tan malament com van saber, encara hem d'endrec,ar tot el que ells van ser incapac,os de posar a lloc.
En principi vam demanar el servei aquell que no nomes et porten els mobles sino que t'obren les caixes i et col.loquen els trastos, pero mes que un servei s'hauria de dir que es una molestia. Hem tingut el doble de feina, perque es clar, treus les coses d'una estanteria que haurien d'anar a l'altra, pero l'altra tambe esta plena de coses (que no tocava que fossin alla, es clar) i no saps on entaforar les primeres! En fi, tot plegat un merder. Per sort la casa es gran i els trastos no fan gaire nosa.

Potser alguns direu que som uns tiquismiquis, pero si be els armaris de la cuina per exemple, com que son diferents, entenem que es dificil que ho col.loquessin be, a mi em sembla que si un moble de prestatges ha d'anar tot sencer a la casa nova, no costa res posar-hi el que hi havia al principi de la mateixa manera. De totes maneres, si encara no les teniu totes, nomes cal que mireu com ens van col.locar les coses a l'armari. Entremig de tota la pila hi ha camises i pantalons i coses que a Tsutsujigaoka teniem penjades en penjadors. La tia de la mudanc,a es va dedicar a penjar les perxes, buides, i apilonar la roba tota al prestatge de dalt. Les quatre coses que a la foto surten penjades, les hem penjat nosaltres, no us penseu! Convenc,uts?

En fi, el mes important es que ara ja vivim a Nanashima-cho, i que ja ens anem acostumant a pujar i baixar escales.

1 comentari:

xe ha dit...

Hola!
bueno, bueno!pero almenys ja esteu instal.lats!Si q es van passar una mica, oi?pero de fet suposo q es l'estil japones, q han d'entaforar tots els trastos en 10m (quadrats...es q ni idea de com escriure-ho en l'ordinador!je, je!).Bé, deixo d'escriure i vai a mirar mes fotos i comentaris del blog...