dimarts, 27 de març del 2007

Hotel Grand Intercontinental

Enmig de tot el merder (amb perdo) de la mudanc,a, encara vam tenir una mica d'espai pel "luju", i es que se'ns va acudir que la nit que ens portaven els mobles, a mes que acabarien molt tard, ho tindriem tot mig empaquetat i seria un engorro dormir a la casa nova, especialment per l'Aram. Aixi que vam buscar en una pagina d'internet on sempre hi ha ofertes d'hotels d'alt standing, una habitacioneta guai per a la nit del trasllat i li va tocar al Grand Intercontinental. Luju, luju. Pels que hi heu estat, recordeu de Yokohama l'edifici aquell que fa la forma una vela de vaixell? Doncs alla.



Per desgracia no vam poder disfrutar gaire de l'habitacio: el Jordi arribava passades les 12, a la una sopavem a l'habitacio (servei d'habitacio i tot vam demanar!) i a l'endema ens venien les de la mudanc,a a desempaquetar.




L'Aram tambe s'ho va passar pipa en una banyera tan gran i arrossegant-se per la moqueta, pero tambe es va quedar clapat de seguida i la cuna, molt de luxe no es pot dir que fos...