divendres, 4 de juny del 2010

Streetfighter

L'Aram ha experimentat aquesta setmana la seva primera baralla amb un altre nen, el Rento. Els fets van anar així (la versió de la mestra i la de l'Aram coincideixen o sigui que podem donar per vàlida aquesta explicació): l'Aram estava jugant a futbol amb el Ken-chan, que és un nen una mica més gran, i el Rento, el seu amiguet de l'ànima, s'hi va voler afegir. Com que l'Aram li va dir que no (el pobre es veu que no en sap gaire...), el Rento es va emprenyar i li va fotre un cop amb la pala de jugar amb la sorra. Fi de la història.
En fi, esperem que hagi après la lliçó que ha de compartir, si no vol que l'atonyinin.

5 comentaris:

A.Vi.Ram ha dit...

Xeni: no és gran cosa però millor que res... Ptns.

cristina ha dit...

oohhhhh quina pena!!! li va fe rmolt mal?? amb la pala!! aaiixxx I encara són amics?
petonsss

cristina ha dit...

per cert, que no hi ha manera de veure les fotos de la baralla

xe ha dit...

Suposo q lo de q "no es gran cosa...però millor q res", ho deus dir pel mail q et vai escriure reclamant q actualitzassiu el blog, oi?!!es q sembla q la tieta Xeni vulgui q li fotin palassos al nen i q tot i no ser "gran cosa" (la marca q li ha quedat) per mi serà "millor q res"!!!Oi que ho sembla?!pues q quedi clar a tothom q llegeixi akst blog, q la tieta Xeni estima molt al seu nebot i q li sap molt de greu q hagi tingut la 1a guerrilla...i més amb el seu gran amic (encara q sigui un patata amb el futbol...am aixo s'assembla a la tieta, :cal ser competitius, què coi Aram!...aquestes mestres no entenen res..i els pares menys!). I a vosaltres ja us val fer-lo posar així per fe-li fotos, posant-hi més llenya...i si a sobre llegeixes el comentari teu aqst cap a mi, encara queda més lleig!ji, ji, ja, ja!!
Petonarros i especialment al ferit de guerra!

Per cert, ja q ens contestem als mails per aki...heu decidit algo finalment?ja saps de quan us rentàveu les dents..."pirata" (conversació secreta entre germanes, ho sentim!...no és res dolent,ni critiquem a ningú e?!!ji, ji!)

A.Vi.Ram ha dit...

Si, si, lo de "millor que res" era perque m'havies cantat la canya perque no actualitzava el blog. Queda tot aclarit.
I s'ha de dir que en aquest missatge l'Aram ha sortit molt ben parat i sembla mes aviat la victima, pero que consti que s'ho va buscar ell solet...