dimarts, 1 de desembre del 2009

Generació iPhone

No es pot negar que l'Aram és un nen de la generació iPhone.
La majoria de nosaltres vam haver d'aprendre a fer anar el ratolí d'adolescents, alguns ja d'adults; després va venir la generació que sap fer-lo anar des de que té ús de raó; i ara ve la generació de l'Aram que tornen a tenir problemes amb el mouse perquè tot ho fan tocant la pantalla...
A banda del ratolí, ara ja no ens cal anar carregats de joguines quan sortim perquè ell es distreu amb qualsevol aplicació del telèfon: l'iZoo, el joc del memory, l'estany amb peixets, els focs artificials, el joc per fer punteria llençant papers a la paperera... i si no, sempre es pot entretenir mirant pel.lícules que hi tenim gravades.
Malgrat tot, que l'Aram sigui un nen de generació iPhone no té res d'estrany, és un nen del seu temps. Ara bé, que algú nascut als anys 70, com el Jordi, li passi que dissabte el desperti el cant d'uns ocellets i què fa? fins a tres vegades es va haver de mirar el telèfon perquè no s'acabava de creure que no fos el despertador! Això no té perdó!!!!!

1 comentari:

xe ha dit...

Ja, ja, ja!!!és q és un xulo!!!tanta tecnologia en la seva vida i ha oblidat l'escència de la vida!!la naturalesa!!els ocellets!!!Jolin Jordi!que no tot són maquinetes!!!!Je, je, je!!!
Petoooooons!