dijous, 19 de novembre del 2009

On és el Totoro?

Ara que ja han estrenat la pel.lícula allà en principi no us hauria de costar gaire localitzar-lo. Així que per fer-ho més dfícil es tracta que endevineu on creu que és el Totoro l’Aram. Teniu 10 segons... Tic, tac, tic, tac.



Riiiiiing! S’ha acabat el temps! La resposta era...

... al poster de la paret!

Explicació: Segurament sempre que surten a passejar i hi passen pel davant, les mestres diuen als nens “Mireu, allà hi ha el Totoro”, però és clar, segurament no se’ls acut que potser l’Aram no s’està fixant exactament en el Totoro, sino en la seva gran passió, les motos! En fi, els de la Kawasaki ja ténen una idea de nom pel seu proper model.

3 comentaris:

xe ha dit...

Ostres noia!aquest ha estat una mica complicat...i de fet no l'he acabat d'entendre!!ups!!
B, capto q l'Aram passa de les tonteries de les seves mestres i es queda amb la moto...per molt q el toroto aquest sigui mes infantil i tota la pesca, el meu nebodet com a bon homenàs que és (oi avi Pep?!)es mira les motos...i perque no hi ha un poster de l'ultima playmate, e?!...b, però això de la pelicula i del bitxo akst...b, no res!

cristina ha dit...

jajaja jo aquesta ja la sabia!!!

A.Vi.Ram ha dit...

Xeni: que no t'enteres. El Totoro es un personatge d'una pel.licula de dibuixos animats. Es l'animal aquell tan gros que surt d'esquena pintat a la persiana. Aqui tothom el coneix, es part de la iconografia infantil del Japo, com ara l'Anpanman que alla no sabem ni que existeix. Es com si hi haguessin pintades unes orelles de Mickey Mouse i cada vegada que passen les mestres diguessin "Hola Mickey!" pero l'Aram enlloc de mirar-se les orelles (en aquest cas el Totoro) com que li apassionen les motos sempre esta mirant la moto i ara es pensa que la moto es diu Totoro! Ara m'he explicat millor?