dijous, 6 d’agost del 2009

Hotel ANA

Aquest darrer cap de setmana hem estat fent una cura de desintoxicació en un hotel de Tokyo. Desintoxicació de familia? Noooo… Més que res que de ben poc hauria servit perquè dissabte en vénen més, je, je. Va ser més aviat desintoxicació de la rutina de cada vespre: mentre un dutxa els nens, l’altre prepara el sopar; mentre una servidora dóna el pit, l’altre para taula; mentre un posa el rentavaixelles, l’altre porta l’Aram a dormir i això si tot va bé perquè no sempre l’Aram vol sortir de la dutxa quan toca o l’Àgia té gana quan toca. En fi, l’estrés típic de totes les cases amb nens, d’això és del que hem fet cura de desintoxicació.
De fet va ser tot molt precipitat, tot i que la idea ja la va tenir el Jordi entre setmana. Voliem anar a la piscina d’un hotel, però ja posats, allotjar-nos-hi perque ben mirat no hi ha tanta diferència entre una nit i el que ens haurien costat els passis per la piscina de dos dies. Passa que la previsió del temps deia que plouria així que ho vam deixar estar. Bé fins dissabte que, cap a la una del migdia, erem a l’andana del tren pensant on podiem anar i com que feia caloreta i s’obriem clarianes, ens vam mirar… fem-ho? fem-ho! I ja veus, mentre jo feia la reserva amb l’iPhone, el Jordi anava a casa a agafar els banyadors i deixar-li menjar a la Shima, i a les 4 de la tarda estavem a la piscina de l’ANA Intercontinental de relax total. Llàstima que diumenge sí que va ploure i ens va fastidiar el dia, però sigui com sigui va ser una cap de setmana diferent.

2 comentaris:

cristina ha dit...

eiii!! molt rebé!! molt ben fet, les coses improvitzades són les millors :)
petonetss

xe ha dit...

Que catxonda l'Agia, oi?somriu molt ja! I l'Aram com disfruta a l'aigua!sembla q no tingui gens de por!La seva cosina, per contra es una caguetes q encara no s'atreveix a saltar...tot i q es mor de ganes en el fons!Si estiguessin junts potser l'Aram aconseguiria arrossegar-la...amb lo b q es porten els dos i com s'estimen, segur!!