dijous, 16 d’abril del 2009

Una boa, una boa!!!

Dissabte passat va ser el casament del Bernat i la Machiko. Per desgràcia ens vam perdre la cerimònia perquè jo treballava i el Jordi arribava de l’estranger. A la festa però no hi vam voler faltar! Va estar molt bé, amb concert de nikko del Kenji, un ball tradicional de la regió de Yugur, i un ball espectacular de la parella protagonista al ritme del piano que tocava un altre dels convidats. El menjar molt bo i la companyia també: la Nobuko i el Kenji, l’Isaac amb la familia, la Minerva que estava de reportera gràfica, la familia del Bernat i molts amics de tots dos, alguns que ja coneixiem i d’altres que vam poder conèixer gràcies al joc que van preparar, que haviem de buscar a persones concretes entre els convidats. En definitiva que va ser una festa com cal.
Bernat, Machiko: MOLTES FELICITATS!!!!

1 comentari:

Bernat Agullo ha dit...

ei raquel

moltes gracies per venir, ens ho vam passar pipa i ja hem utilitzat completament el regal que ens vau fer --- va facilitar enormement comprar una tele a l'alçada de la wii :)

del post hi ha un parell de coses q potser es poden puntualitzar --- La gulmire (la q ballava) es Uigur -- un pais que ara es troba a l'oest de la xina, pero amb una cultura i llengua propies (us sona?)

l'altre cosa es que "l'altre convidat" que tocava el piano es el pare de la machiko :D

de nou moltissimes gracies per venir! es posen cap per vall les baldufes?

fins ara!!