dijous, 16 d’abril del 2009

Tard o d'hora havia de passar

Malhauradament durant una temporadeta em sembla que s’han acabat les remeses de pernil de cal Roque. L’últim paquet que va enviar la Carmen ja feia dies que deiem que trigava massa i per fi ens ha arribat la notificació…

Està tot en japonès, però em sembla que queda prou clar, no? En fi, és el que té temptar la sort d’aquestes maneres i algun dia havia de passar que ens interceptéssin un paquetet. Per sort, però, durant una bona temporada tenim visites una rera de l’altra o sigui que ja us podeu imaginar de què aniran plenes les maletes, je je je.

2 comentaris:

cristina ha dit...

ooohhhhh deu ni do quina feinada!! i ara ja no podreu rebre més paquets?? n'haurem d'enviar sense sorpreses i de tant en tant algun amb sorpresa :)
No us han fet pagar res com a multa o algo? perque aqui seria el primer que et farien fer... jeje

Raquel ha dit...

Doncs la veritat es que no cal que paguem res. De fet tenim dues opcions: o que tornin tot el paquet sencer al remitent (no em vull ni imaginar com arribara el formatge despres de donar la volta al mon en 15 dies) o que incinerin el pernil i ens enviin la resta del paquet. Si es tractes d'un altre pais ja sabriem que soparien aquesta nit els de la duana, pero tactant-se del Japo... malaguanyat el pernil incinerat!!