dilluns, 14 d’abril del 2008

Desastre total (editat)

Algun dia riurem d'això que ens ha passat, però és que la situació és molt greu! No tenim taula! I perquè? Doncs perque som capullos!

Ja feia temps que ens voliem canviar la taula (sobretot el Jordi) perquè la que teniem era massa petita per quan venia gent (no és que sigui gaire sovint, però quan ve algú sí que es troba a faltar una mica més d'espai). El cas és que aprofitant que vindran els papes un mes vam decidir-nos i vam comprar una taula d'aquelles que es pot fer més gran i dues cadires a l'Ikea.

Ja us podeu anar imaginant per on van els tiros oi?

Doncs efectivament, mai no haviem tingut cap problema amb les compres de l'Ikea (jo havia sentit de gent que a l'hora de muntar es trobava que li faltava una peça, o un tornillo...), però tard o d'hora ens havia de passar. Vam agafar la taula i les cadires de fustes diferents! Horror!

Però el pitjor del cas no és això, sino el fet que ens en vam adonar un cop ja haviem venut la taula i les cadires velles! Que capullos que vam ser! Ja sabeu que aquí per desfer-te d'un moble és tota una odissea i en el millor dels casos has d'acabar pagant per a que se t'ho emportin. Però nosaltres vam ser molt llestos i com que a prop de casa hi ha una botiga de reciclatge els hi vam vendre per 1000 iens. Una ridiculesa, però ens vam quedar la mar de contents... poc ens imaginavem que en posar-nos a muntar l'Ikea no concordaria res...

El desastre continua... Ara resulta que per canviar coses a l'Ikea fa falta el tiquet de caixa (que sí que el tenim) i el tiquet del pagament amb targeta de crèdit (que no tenim ni idea d’on para!). Hem intentat trucar però els d’Ikea son molt llestos: et posen un contestador automàtic que et va guiant: Si voleu informació sobre devolucions, premeu 3; si voleu tornar el producte perque és defectuós premeu 4 i així fins que al final t’acaba sortint una última gravació que et repeteix la informació que ja posa a la pàgina web!
Bé, ja us explicarem si ens decidim a arriscar-nos i carregar el trasto fins allà i si ens ho canvien o no, tot i no tenir el tiquet.


La nostra antiga taula... suspir

3 comentaris:

Bernat Agullo ha dit...

fustes diferents??

i q passa no lliga o q?

el q no toca es la taula o les cadires?

jo tinc un prestatge del Billy al reves, amb el conglomerat completament a la vista... i qui dia passa any empeny :D

Anònim ha dit...

Si, si, es que no lliga ni amb pintura. I com que els mobles ja son d'un altre color...
Be, potser si que som una mica tiquismiquis pero mira aixi ens distreiem anant i venint de l'Ikea

xe ha dit...

Si aixo de tiquismiquis ja fa amb tu, sister meva...pq mira q ho ets un rato, e?!!!!ji, ji!
No, en serio!una mica capullins de voler-hofer tot tan rapid di, e?!ara a menjar al terra!!
Un peto!