dijous, 21 de febrer del 2008

Kinugawa Onsen

El cap de setmana passat vam anar a Kinugawa Onsen, un lloc de termes prop de Nikko. Vam repetir hotel perquè tenim experiència i sabem que amb això dels onsens millor no arriscar gaire i sobretot no fiar-se de les fotografies. El Kinugawa Plaza Hotel, és relativament assequible i, com que el van reformar fa poc, es veu modernet. A més té el servei d’un rotemburo (banys termals a l’aire lliure) d’ús exclusiu durant 50 minuts! Total, que dissabte a la tarda, després de la classe del Cervantes i de dinar a Yurakucho, vam anar cap allà.
En general tot va anar molt bé, excepte per un petit detallet: a la nit l’Aram estava a 38,6! Ja s’havia llevat amb febre però li havia baixat immediatament (tot i que potser no totalment) i per colmo, com a pares inexperts i una mica irresponsables, vam acabar posant-lo al rotemburo. Total que després del bany, tot el sopar va estar molt tonto, no va voler menjar gaire i a la nit, en posar-lo al llit, estava bullint, pobret. Quina galipàndria!
Recordo haver-li dit al Jordi: “Ja ho fan això els nens, de fastidiar els viatges que els pares planegen amb tota la il.lusió”. Però ben mirat potser això no és del tot cert, potser no són tots els nens, sino que és més aviat una cosa genètica, perquè l’altre dia la Xeni em recordava la d’esquiades frustrades per culpa meva, je, je. Veieu com l’Aram també s’assembla a mi?!
En fi, aqui en teniu les fotos. Ja veureu que l’endemà l’Aram es va passar gairebé tot el dia dormint, però així va fer net.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Per fiiii!!! els deus ens han escoltat, sortida q gaudiu vosaltres, dents llargues x naltres, feu molt goig tan abrigadets i kemonus amb kimonos...marga

Anònim ha dit...

Ei Marga! Si que estem guapos amb els kimonos oi? A vosaltres tambe us podrien quedar la mar de be, aixi que a veure quan us animeu a venir!
Per cert, no et preocupis per aixo del correu electronic. No cal que el registris, n'hi ha prou de dir el nom. A mes, jo de tu no aniria dient la contrassenya pels puestos!