dilluns, 11 de febrer del 2008

El Bernat i la Machiko

Més visites a Yokohama. Aquest diumenge han estat per aquí el Bernat i la Machiko. Com que som així de descarats no els vam convidar a dinar a casa, sino que vam aprofitar per celebrar l’any nou xinès al Chinatown de Yokohama. El dinar va ser una mica accidentat (l’Aram estava juerguista) però després vam tenir espectacle i tot en un parc de la vora. El cafè sí que el vam fer a casa i vam estar jugant fins el vespre.

4 comentaris:

xe ha dit...

Qui es aquest Bernat i la Machiko?segur q mes endavant (o endarrera, mes aviat) els deu presentar pero es q com q fa segles q no miro el blog(ui!) i quan ho faig començo per les ultimes noticies, no minformo de tot sino q de mica en mica...vaja quin rotllo, no?!b, q manelegro molt q hagueu passat el dia amb en Bernat i la Machiko, je, je!

A.Vi.Ram ha dit...

Doncs ben mirat, potser no us n'havia parlat... Be, ella havia estat alumna meva de catala, i ell, va ser el meu successor com a profe, quan ho vaig haver de deixar per l'Aram. El Bernat tambe es l'impulsor de la web Catalans a Tokio i de les trobades que molt de tant en tant fem. Total que si no fos per ell, els catalans de per aqui no ens coneixeriem les cares! Un hurra pel Bernat: hip, hip,....HURRA!

Bernat Agullo ha dit...

ei raquel!

visca jo doncs :D
no sera tant, pero, que en prop de 2 anys encara podem contar les trobades amb els dits d'una ma!

ah, i entre tu i jo hi va haver el Jose, un de la uni que ja corre per suissa...

Anònim ha dit...

Tens rao amb aixo del Josep Oriol (per cert, a Suissa?!) i lo de les trobades dels catalans, que consti que jo ja deia "molt de tant en tant", pero es que si no fos per tu, ni aixo!