dimecres, 13 de juny del 2007

Problemes tècnics

Sembla que la gent està tenint problemes tècnics amb el blog. N’hi ha que no poden enviar comentaris, altres no poden veure el video, alguns no saben ni engegar l’ordinador… (bé, aquests no tenen remei, més que res que tampoc no podran llegir aquest missatge, je je).
Bé, primer de tot, com se sol dir en aquests casos, mantingueu la calma. No passa res. Tot té solució (i si no, doncs no cal donar-hi més voltes). A veure si amb aquests consells podem arreglar-ho una mica:
>> COMENTARIS: No sé perquè a alguns de vosaltres no us agafa. La Xènia, per exemple, escriu els seus comentaris des del seu compte de hotmail… Per si de cas, he canviat la configuració del blog. Potser és que ho tenia configurat per tal que només els usuaris que jo designés poguessin enviar comentaris. Proveu-ho ara.
>> VIDEO: Per veure els videos cal tenir instal.lat el programa Adobe Flash. És gratuït i no costa gaire instal.lar-lo. Si us el voleu baixar, feu un clic aquí -> http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&Lang=Spanish&P5_Language=Spanish
>> FOTOS: Si no podeu veure les fotos, potser és perquè la connexió a internet no va gaire fluida i no s’ha pogut carregar tot. Jo us recomano paciència (sobretot les víctimes de Telefònica) i si no s’acaben de carregar, premeu el botó d’”actualitzar” del navegador (a dalt a mà esquerra, el full de paper blanc amb dues fletxetes verdes, com si fos un simbol de reciclatge, el veieu?).
Bé, això és tot el que se m’acut de moment.