divendres, 6 d’abril del 2007

Hanami

Be, al Japo ja ha arribat la primavera (una setmaneta nomes, perque despres ha tornat a fer un fred...) i amb la primavera, els cirerers florits. Com ja comenc,a a ser tradicio, el passat dia 1 vam fer un "hanami" (un picnic sota els cirerers florits per gaudir de les flors) per celebrar el meu cumple. EL fet que ja sigui la cosa mes normal del mon que arribi l'epoca i ens posem a fer hanamis com si res, confirma el que molts ja sospitaveu: ens estem tornant mig japonesos!

Aquesta vegada, vam anar d'exploracio per Yokohama i vam acabar anant al parc de Negishi. Esta a uns 20 minuts de casa i la veritat es que te una molt bona esplanada per futurs picnics. Com que el parc aquest era originariament un hipodrom, hi ha un museu dels cavalls i tambe hi ha un lloc amb ponis.








L'Aram sembla que va disfrutar forc,a enmig de la natura. El problema es que feia forc,a fred perque hi havia molt de vent i no ens hi vam poder quedar gaire estona.




.

En fi, que ja hem vist cirerers enguany i que ja tenim clitxat un bon lloc per passar-hi els diumenges, ara que comenc,ara a fer bo.

2 comentaris:

cristina ha dit...

Hola!!

que guapos esteu en aquestes fotos!!

I que makus els arbres!!

petons

xe ha dit...

Ostres!si que esteu molt guapos a les fotos!!
I almenys estic trankila pq per fi reconeixeu q ja esteu mig ajaponejats!!!je, je!
És veritat, ara amb el bon temps podreu fer mes coses i si ja gateja anira de conya fer picnics als parcs, oi?!