diumenge, 22 d’abril del 2007

Simulacre d'evacuació

L’Aram en 8 mesos que fa que viu al Japó (i al món en general, és clar) ja ha tingut experiències que nosaltres en sis anys encara no hem experimentat. Divendres, per exemple, va fer exercicis de simulacre d’evacuació en cas d’una emergència a la guarderia. No en tenim fotos, és clar, pero les senyoretes (ai! si que feia temps que no feia servir aquesta paraula! perquè en dèiem senyoretes de les mestres?), bé és igual, les “senyus” ens van dir que ho va fer molt bé, sense plorar ni res. Esta fet un javato!
De fet, a totes les guarderies del Japó hi tenen sempre un tobogan que baixa dels pisos de dalt fins al pati que, imaginem, deu ser precisament per evacuar els nens en cas d’un terratrèmol o alguna emergència, però ara que hi penso, no recordo que la guarderia de l’Aram en tingui… Bé, no m’hi dec haver fixat bé. Per cert, quina pua per als nens, tenir sempre allà aquell mega tobogan cridant-te l’atenció i no poder fer-lo servir, no?
Com que no tenim fotos de l’Aram "jugant" als bombers, en posem d'altres que no ténen res a veure però en que surt molt guapo (i nosaltres també, je je).

3 comentaris:

xe ha dit...

Al nostre cole tbe vam fer un simulacre fa poc!
La veritat es q el crios es sorprenen molt i n'hi ha q s'ho passen pipa i d'altres q s'espanten molt...però les "senyus", com dius tu Raki, la veritat és q és emocionant:correr i correr...i a sobre els bombers catxes dels calendaris et venen a socorrer!!!ji, ji!!
Per cert!que no porta mai sabates l'Aram?..esta super gran en la foto q esta assegut amb en Jordi!Sembla un nen gran, ja!

Raki ha dit...

La veritat es que no acabo d'imaginar-me un bomber catxes japones... Mes que res que en aquest pais estan sempre tan ridiculs amb els uniformes!
I no, no porta mai sabates perque no camina encara. Tot i que aviat ja n'hi haurem de posar perque ara nomes vol estar-se de peu. Tambe s'ha de dir que no en porta perque no en te! Be, no es que no en tingui sino que ja li van petites!!!

xe ha dit...

Vale, vale, nomes preguntava pq veig q encara aneu abrigats i em va fer una mica de fred veure.li els mitjons...res q deuria tenir fred quan ho vai veure!
i respecte als uniformes...es veritat kin ridicul!!ja, ja!